X
تبلیغات
تزیین غذا، میوه و دسر

تزیین غذا، میوه و دسر

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

  • ران مرغ / دو عدد
  • فلفل دلمه‌اي / يك عدد
  • قارچ / 200 گرم
  • روغن و زعفران / به ميزان لازم
  • زرشك و کره از هر کدام / 50 گرم
  • برنج / دو پيمانه
  • نمك و فلفل / به ميزان لازم
  • شكر / يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

فارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود. مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد. فلفل دلمه‌اي‌هاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد. بعد از كمي تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد. زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابه‌لاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت_______________________________________________ 150 گرم
شیر ______________________________________________ نصف پیمانه
آرد نان _______________________________________________ 1 پیمانه
پیاز رنده شده آب گرفته شده ________________________________1 عدد
آبلیمو _______________________________________ 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ______________________________________________ 2 عدد
سماق ________________________________________ به میزان دلخواه
نمک و فلفل و ادویه _________________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و کمی ورز می دهیم.(حدود ۵ -۶ دقیقه).  من سماق رو به خاطر ترش مزگی اش خودم اضافه کردم به مواد و خوب بود. از مایع گلوله هایی اندازه گردو یا نارنگی کوچک بر می داریم کمی کف دست پخش می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

من با سس فلفل و پوره سیب زمینی سرو کردم.

برای تهیه سس فلفل حدود۵٠ گرم کره رو توی ٢ قاشق آرد سفید و ٢ قاشق آرد ذرت حل می کنیم،‌ بعد ٢ لیوان آبگوشت رو اضافه می کنیم کم کم،‌طوری که کاملاً‌ حل بشه و گلوله گلوله نشه،‌ بعد یک تا دو قاشق چایخوری دانه های فلفل نساییده رو اضافه می کنیم،‌ می گذاریم سس مان غلیظ بشه. ممکن ه کمی سبزی جات معطر یا پیازچه خشک به اش اضافه کنیم. با استیک و گوشت و ... به نظر من خیلی خوبه.

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

مواد لازم:

گوشت چرخ شده             250 گرم

جعفری ریز شده                1 لیوان

پیاز رنده شده                     1عدد

گوجه فرنگی ریز شده         1 عدد

روغن زیتون                        2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل و زردچوبه         به مقدار لازم

پودر دارچین                        كمی





تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید.

نان عربی را از وسط باز کنید و لای آن از مایه گوشتی بریزید و نان را ببندید.

روی نان را با كمی روغن زیتون چرب كنید.

 نان را روی یك تكه آلومینیوم بگذارید و سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید.

 

آلومینیوم را دور نان بپیچید و نان را در سینی فر بگذارید و اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتیگراد بپزد.

نان ها پس از خارج كردن از فر باید كمی برشته شده باشند.

نان ها را در ظرف بچینید و اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئین كنید.

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

برنج  1000 گرم
گوشت مرغ  1500 گرم
نخود فرنگي  2 فنجان
پودر كاري  3 قاشق سوپخوري
روغن  200 گرم
زعفران  1 قاشق مرباخوري
سيب زميني  2000 گرم

 

طرز تهيه :

مرغ را مي پزيم برنج را خيس ميکنيم و آبکش ميکنيم ، آب مرغ را با يکي دو قاشق از پودر کاري مخلوط ميکنيم و زعفران سائيده را با آبجوش حل ميکنيم و در آب مرغ ميريزيم و سه تا چهار قاشق روغن داغ کرده را در آن ميريزيم استخوانهاي مرغ را ميگيريم کمي پودر کاري به مرغ ميپاشيم مرغ و نخود را لاي پلو مي گذاريم و آب مرغ و کاري را روي پلو ميدهيم و پلو را دم ميکنيم

سيب زميني را پوست ميکنيم و ميشوئيم با چرخ مخصوص چرخ ميکنيم ( براي چرخ کردن سيب زميني بايد از نوع چرخهاي مخصوص خلال کردن سبزيجات استفاده کرد چون سيب زميني اين پلو بايد خيلي نازک خلال شود که با دست امکان ندارد ، در صورتيکه ماشين مخصوص در دسترس نباشد ممکن است از مصرف سيب زميني صرف نظر کنيم ) .

سيب زميني چرخ شده را بدفعات در روغن فراوان داغ شده سرخ ميکنيم هنگام سرخ کردن سيب زميني بايد دقت کرد بهم نچسبد موقعي که سيب زميني را در روغن داغ شده ميريزيم بايد سيب زميني را گاهي با چنگال بهم زد تا رشته هاي سيب زميني از هم جدا شده طلائي شود بعد سيب زميني را از روغن در مياوريم و در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود و کمي نمک و پودر کاري به سيب زميني مي پاشيم

پلو را در ديس ميکشيم کمي روغن داغ کرده روي پلو ميدهيم و روي پلو را با خلال سيب زميني سرخ شده مي پوشانيم . ممکن است روي پلو را 5 يا 6 تخم مرغ نيمرو شده قرار دهيم ( براي اينکه سيب زميني بهتر سرخ شود و بهم نچسبد آنرا 3 تا 4 قسمت ميکنيم و در روغن فراوان داغ شده بدفعات سرخ مي کنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

دلمه کلم برگ

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

 

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

 

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|


ادامه مطلب
نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

 

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|

نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|


ادامه مطلب
نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|


ادامه مطلب
نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|


ادامه مطلب
نوشته شده در ساعت توسط کدبانو|


آخرين مطالب
» 
» 
» توپک برنجی
» سوهان کنجدی
» 
» دسر لیمویی
» 
» 
»  نان کشمشی
» 
Design By : Pars Skin